Zakelijk
AFAS Live

Black Box / Plenaire Bijeenkomst

Kies zaal

Een plenaire bijeenkomst in de Black Box

Voor congressen, seminars of andere grote bijeenkomsten is de Black Box met een maximale capaciteit van ruim 3.500 zitplaatsen een fantastische locatie. Naast de benodigde internetfaciliteiten, komen alle technische audiovisuele mogelijkheden van deze tijd door de ongeëvenaarde akoestiek van de Black Box volledig tot hun recht.

Het gebruik van aangrenzende zalen maakt het mogelijk om kleinere sessies in andere settings te organiseren, bijvoorbeeld voor een separate ontvangst of receptie. Zo kan voor iedere ruimte een passende sfeer gecreëerd worden.

Het is eveneens mogelijk om de Black Box in twee of meerdere delen op te splitsen om zo optimaal gebruik te maken van de aanwezige ruimte. De flexibele tribune kan op verschillende plekken in de Black Box worden geplaatst, en kan zelfs gesplitst worden. Hierdoor is de Black Box voor vrijwel ieder evenement de ideale ruimte.


Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen