Zakelijk
AFAS Live

Black Box / Theatershow

Kies zaal

Een theatershow in de Black Box

De Black Box heeft een intiem karakter, ook bij gebruik van de maximale zitcapaciteit van 3.500 personen. Dit is mede te danken aan de indeling van de zaal, waarbij de stoelen ten opzichte van het podium in de breedte zijn opgesteld. Er zijn geen pilaren of andere belemmeringen aanwezig waardoor iedere stoel in de zaal ongehinderd zicht biedt op het podium. 

Naast de maximale zitcapaciteit voor 3.500  personen, is de Black Box ook geschikt te maken voor kleinere gezelschappen. Door gebruik te maken van de spant- en riggingmogelijkheden kan de setting makkelijk worden aangepast aan het aantal gasten. Door het aanpassen van de Black Box ontstaat een kleine setting waarbij het podium zoals altijd centraal staat en het intieme karakter van de zaal behouden en zelfs versterkt wordt.
Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen