Zakelijk
AFAS Live

Black Box / Sitting Dinner

Kies zaal

Een Sitting Dinner in de Black Box

Waar is het mogelijk om met 1.200 gasten samen zittend te dineren? De Black Box is hier dé evenementenlocatie voor. Een sprekend voorbeeld hiervan is het 'Amsterdam Diner’. Als een van de grootste ‘sponsor finding events’ keren zij al  jaren terug naar de Black Box. Het programma dat naast een exclusief diner bestaat uit een wervelende show met wisselende thema’s, zorgt ieder jaar weer voor  verraste reacties.

Niet alleen het aantal gasten maakt de Black Box tot de bijzondere locatie voor een exclusief diner. Dineren in een strak minimalistisch aangeklede omgeving met lange tafels of aan kleinere tafels met alle wenselijke luxe: in de Black Box past het allemaal. Het scala aan mogelijkheden om deze bijzondere ruimte naar eigen wens in te delen en aan te kleden, zorgt voor een onvergetelijk diner. Live entertainment tijdens een dinner-show met muzikaal en culinair vermaak komt in de Black Box volledig tot zijn recht.

Op het moment dat de gasten vanaf de ArenA Boulevard via de grote loper aankomen en naar de Black Box worden begeleid, is het feest voor uw gasten al begonnen. Door gebruik te maken van de aangrenzende zalen, voor bijvoorbeeld aparte ontvangsten, wordt AFAS Live optimaal gebruikt. De goed uitgeruste cateringruimtes en de logistiek in het gebouw bieden iedere cateraar de mogelijkheid om een luxe diner voor een klein of groot aantal gasten te verzorgen.Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen