Zakelijk
AFAS Live

Black Box / TV Show

Kies zaal

Een TV show in de Black Box

De tijd dat radio- en tv shows zich beperkten tot de studio is voorbij. Ons team is er dan ook trots op dat menige radio- en tv show AFAS Live als locatie heeft gekozen. Een logische keuze, gezien alle praktische en technische mogelijkheden die AFAS Live te bieden heeft. De grote schuifdeuren aan de achterzijde van het pand zorgen ervoor dat techniekwagens moeiteloos in het backstage-gebied kunnen parkeren en opereren. Het ruime backstagegebied heeft naast kleedkamers en productiekantoren een aparte crew cateringruimte en natuurlijk een keuken voor de cateraar van uw keuze.

Een aparte persruimte? Dankzij de uitstekende internetverbindingen voor livestream is het overal mogelijk. Hetzelfde geldt voor de keuze van een VIP-ruimte te bereiken via het backstagegebied of via de VIP-ingang aan de ArenA Boulevard. Voor het maken van opnames kan de Black Box in zijn geheel gebruikt worden, maar er kan ook gekozen worden om de zaal in verschillende ruimtes te verdelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt, waardoor geen enkele show aan een bepaalde zaalindeling of inrichting gebonden is. Dat juist bij een radio- en tv show qua geluid niets aan het toeval wordt overgelaten, maakt AFAS Live met haar slogan ‘live will never be the same’ tot een hele logische keuze.

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen