Zakelijk
AFAS Live Agenda

Partnerships

Partnerships

Business Club: Vrienden van AFAS Live

VIP-Loge-Sfeerbeeld-1.jpg#asset:1208:url

Als Vriend van AFAS Live geniet u tijdens events van een VIP-ervaring en wordt u uitgenodigd voor twee Business Club meetings per jaar. Tijdens nagenoeg ieder openbaar evenement in AFAS Live beschikt u over eigen stoelen op de VIP-loge en worden u en uw genodigden van alle gemakken voorzien. Dit is uiteraard ook de ideale incentive en perfect om in te zetten als relatiemarketing. Gezien het brede aanbod aan concerten en artiesten in AFAS Live zijn er jaarlijks altijd concerten die aansluiten bij de muziekvoorkeuren van uw relaties. U verrast hen met de perfecte avond uit!

Neem contact op

Exposure voor partners

Bij AFAS Live zijn diverse mogelijkheden online en op locatie om zichtbaarheid voor uw organisatie te creëren. In AFAS Live zijn ruim 600.000 bezoekers per jaar en op de Johan Cruijff boulevard miljoenen passanten. Daarnaast bieden zowel de website als de social media kanalen Instagram, Facebook en Twitter een enorm bereik. Van promotie op de gevel tot bestickering op kluizen en van Instagram post tot redactie online; in samenwerking zoekt ons team de beste middelen voor optimale zichtbaarheid.

Merkactivatie

Met een merkactivatie in de foyer kunt u op een informatieve of ludieke wijze in contact komen met uw doelgroep. Voorafgaand aan publieke evenementen zijn de deuren gemiddeld twee uur voor aanvang geopend. De stemming en sfeer voorafgaand aan een evenement, maken de perfecte setting om uw doelgroep persoonlijk te benaderen. Samen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem contact op met de afdeling Partnerships via 020-4097979 of per mail.

Brand-Partnerships-sfeerbeeld.jpg#asset:1396:url

Hospitality

AFAS Live biedt haar partners de mogelijkheid in een besloten en trendy atmosfeer rondom het concert te vergaderen, borrelen of te dineren met relaties. Speciaal hiervoor is in de nabijheid van de VIP-loges een hospitalityruimte ingericht met een uniek interieur, een moderne bar en comfortabel meubilair.

Juist in deze tijd waarin allerlei partijen relatiemarketingmogelijkheden aanbieden is de vraag groot naar concepten die uniek en inspirerend zijn. Met een concert in AFAS Live maakt een blijvende indruk op uw relaties.

Hospitality.jpg#asset:1436:url

Een partnership op maat

Het team van AFAS Live denkt graag met u mee welke invulling van een partnership voor uw organisatie het meest effectief is. We geloven in samenwerkingen voor een langere periode, waarin we onze diepgaande kennis van onze bezoekers graag combineren met uw marketingdoelstellingen, om zo samen een succesvol partnership vorm te geven.

Bekijk de partners van AFAS Live