Zakelijk
AFAS Live

Black Box / Awardshow

Kies zaal

Een Awardshow in de Black Box

Voor het organiseren van een award show is meer nodig dan een mooi gedecoreerde locatie. AFAS Live biedt de extra’s om uw awardshow tot een succes te maken. Het ruime backstagegebied met diverse kleedkamers, al dan niet met toegang tot een VIP-ruimte in een van de zalen, biedt de genomineerden alle rust en privacy voordat de award show begint. Hét moment dat de genomineerden voor het publiek arriveren en met alle egards over de rode loper AFAS Live in lopen, kan zowel binnen als buiten door goed uitgeruste cameraposities worden vastgelegd.

Een opkomst over de rode loper die van buiten naar binnen via de lichte Entree naar de imposante Foyer doorloopt, is niet te overtreffen. De speciaal in stijl ingerichte Foyer biedt de mogelijkheid om de gasten op eigen wijze te verwelkomen. Een eventueel separate persruimte geeft de pers de kans om in alle rust interviews af te nemen. In de Black Box kan gebruik worden gemaakt van het standaard podium met eventuele uitbouwmogelijkheden. De opties om de Black Box naar eigen wens in te richten en van decoratie te voorzien zijn eindeloos.

De keuze voor de juiste uitlichting zorgt voor de ‘finishing touch’ van de award-uitreiking die precies in de gewenste sfeer plaatsvindt. Door het ontbreken van pilaren en tribuneringen zijn alle denkbare cameraposities met ruim zicht op het podium mogelijk. Alles kan, de mogelijkheden zijn onbeperkt.
Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen