Zakelijk
AFAS Live

AFAS Open

"Tijdens AFAS Open hebben we ruim 3.500 klanten kunnen informeren en bovenal kunnen inspireren. We hebben slim gebruik kunnen maken van de Black Box dankzij de enorme flexibiliteit van de locatie en de professionele begeleiding van het team van AFAS Live." - Martijn Delahaye, Directeur Marketing & Communicatie

Eind mei 2018 organiseerde AFAS Software klantendagen: de AFAS Open. Hier werd kennis gemaakt met de nieuwste versie van AFAS software, Profit 7. 

Met de enorme groei van de bezoekersaantallen van de AFAS Open was het Da Vinci Theater in Leusden niet groot genoeg om iedereen te kunnen ontvangen. Om nog meer gasten te kunnen ontvangen organiseerde AFAS Software de AFAS Open ERP en AFAS Open HRM & Payroll in AFAS Live.

Het grote voordeel van deze ruime locatie is dat er voor de AFAS Open ERP en AFAS Open HRM & Payroll geen restrictie meer is op aantal deelnemers per organisatie. 


Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen