Zakelijk
AFAS Live Agenda
AFAS Live

Black Box

Kies zaal

Op zoek naar een dynamische locatie voor een groots evenement?

In de Black Box worden evenementen van 250 tot 6.000 personen een klinkend succes! Door het Black Box principe en het plafond van circa 12m hoog, biedt AFAS Live voor zakelijke evenementen de gelegenheid om gasten steeds weer opnieuw te verrassen.

AFAS Live is nationaal en internationaal bekend als dé moderne muziektempel waar artiesten fantastisch tot hun recht komen door de ongeëvenaarde akoestiek. Niet alleen concerten komen hier tot hun recht. De slimme logistiek en inrichting maken het een unieke locatie om zakelijke evenementen optimaal te laten verlopen.

Van plenaire bijeenkomst, personeelsfeest en modeshow tot productpresentatie, theatershow of bijzonder diner: in de grote zaal, die wij de Black Box noemen, pakt ieder evenement groots uit.

We geven bij "voorbeelden" een indruk van een aantal uiteenlopende zakelijke evenementen.


Facts

Technische specificaties van de Black Box:

  • Zaaloppervlak: +- 3000 m2
  • Afmetingen: 61 x 43 m (l x b)
  • Standaard zaallicht (dimbaar): aanwezig
  • Maximum aantal personen: tot 6.000 (standing) en tot 3.500 (seated)


Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen