Zakelijk
AFAS Live Agenda
AFAS Live

Black Box / Personeelsfeest

Kies zaal

Een personeelsfeest in de Black Box

Bij het horen van de naam AFAS Live denken mensen al snel aan een groot feest. Terecht. De nationaal en internationaal geprezen akoestiek behoeft verder geen uitleg.  Ideeën en wensen om een personeelsfeest een eigen karakter mee te geven kunnen eigenlijk altijd worden uitgevoerd. En natuurlijk staat ons ervaren team altijd klaar om te adviseren en waar nodig te ondersteunen bij de aankleding, de opbouw van podia, licht en geluid. 

Bij combinaties met de aangrenzende ruimten zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo kunnen er gelijktijdig afwisselende themaprogramma’s plaatsvinden, waarbij iedere zaal met een ander decor wordt ingericht. Op deze manier worden alle ingrediënten voor een onvergetelijk personeelsfeest optimaal benut.  Door gebruik te maken van verschillende podia kunnen afwisselende entertainmentprogramma’s elkaar naadloos opvolgen.

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen