Zakelijk
AFAS Live

Foyer

Kies zaal

De Foyer op de begane grond maakt alleen al indruk door de grote getallen. De 110 meter lange en 15,5 meter hoge Foyer heeft een 16 meter brede transparante voorgevel. De zaal  is voorzien van een vaste 16 meter lange bar en de twee ruime garderobes kunnen 4.000 jassen bergen. 

De aanwezige panoramalift is er speciaal om rolstoelgebruikers comfortabel naar de overige verdiepingen te brengen. De unieke afmetingen maken de ruimte extra geschikt voor bijzondere evenementen met unieke settings. 

Foyer als ontvangstruimte
De enorme Foyer is een multifunctionele ruimte die op verschillende wijzen kan worden gebruikt. Door de ruime Foyer als ontvangstruimte te gebruiken, worden gasten zowel letterlijk als figuurlijk groots ontvangen.

Als schakel tussen de verschillende ruimtes is de moderne en lichte Foyer een opvallende ‘eye catcher’ in AFAS Live. Met eenvoudige middelen is de Foyer te transformeren tot een moderne lounge- of cateringruimte.

Facts

  • Zaaloppervlak: 880 m2
  • Afmetingen: 110 x 8 m 
  • Hoogte: 15,5 m
  • Maximum aantal personen: icm. isla Talent Stage 1.250 / icm. Black Box 3.500
Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen