Zakelijk
AFAS Live

CGI

"Mede door de professionaliteit van contactpersonen en de flexibiliteit van de locatie kijken wij terug op een geslaagd evenement. " - Jolanda Beelen, Internal Communications

Personeelsbijeenkomst
CGI organiseerde de jaarlijkse personeelsbijeenkomst voor 2500 medewerkers. Na een ontvangst met een hapje en drankje konden de medewerkers plaatsnemen om te luisteren naar diverse presentaties. Hierbij werd gebruik gemaakt van een webcast, Europees en Global. Ook was er een live presentatie op het podium. De bijeenkomst werd afgesloten met een uitgebreid diner.

Jolanda Beelen over de samenwerking met AFAS Live:
"Ons zakelijke evenement hebben we voor de derde keer gehouden in AFAS Live. De samenwerking hebben we wederom als prettig ervaren.  Mede door de professionaliteit  van contactpersonen en de flexibiliteit van de locatie kijken wij terug op een geslaagd evenement."

Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen