Zakelijk
AFAS Live

DELTA LLOYD

"De (voormalig) Heineken Music Hall is een zeer professionele organisatie, flexibel, goed bereikbaar en erg klantvriendelijk, eigenlijk zoals het hoort." - Fred van Dijk, Event Manager

Plenaire Bijeenkomst
Delta Lloyd organiseerde voor de tweede keer op rij een plenaire presentatie van tweemaal 1.200 medewerkers. In een tijdsbestek van 4 uur werden 2.400 gasten geboeid door een inhoudelijke presentatie met diverse sprekers. Het naast de locatie gelegen terrein bood plek aan de touringcars die de gasten van en naar het evenement hebben gebracht.

Niet alleen de Beat Box, maar ook de Black Box van de locatie is zeer geschikt voor plenaire bijeenkomsten. Inmiddels is het alom bekende bonte stoelenplan vervangen voor een collectie luxe, zwarte stoelen die naar gelang het gastenaantal kunnen worden bijgeplaatst. Gezien de grootse en chique uitstraling is het Delta Lloyd evenement een typisch voorbeeld van de talrijke zakelijke mogelijkheden in de locatie.

Fred van Dijk over de samenwerking met de locatie:
''Waarom deze locatie? Wij hebben voor de locatie gekozen omdat de (toen nog) Heineken Music Hall de juiste uitstraling had voor onze bijeenkomst. Praktisch, dat het kort bij ons kantoor was en goed bereikbaar met bussen. Los van bovenstaande is het eigenlijk tot nog toe een zeer prettige samenwerking geweest. De locatie is een zeer professionele organisatie, flexibel, goed bereikbaar en erg klantvriendelijk, eigenlijk zoals het hoort. De prijs/kwaliteit is wat mij betreft goed in verhouding.''

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen