Zakelijk
AFAS Live

AmsterdamDiner

"Doordat de zaal uit een Black Box bestaat, kunnen we er ieder jaar weer een geheel eigen en nieuwe uitstraling creëren. Zelfs na vijftien jaar lukt het ons nog steeds om de gasten te blijven verrassen. Een betrokken en prettig team!" - Frank van der Laan, Producent

AmsterdamDiner
Het AmsterdamDiner is een jaarlijks benefietgala ten bate van het Aidsfonds. Dit wordt georganiseerd door de AmsterdamDiner Foundation, een stichting die zich inzet voor een wereld zonder aids. Jaarlijks komt de top uit het bedrijfsleven bijeen in AFAS Live, voor een bijzonder galadiner van meer dan 1000 personenn, vol met verrassingen en bijzonder entertainment. Ook vertegenwoordigers uit de politiek en de Koninklijke familie zijn altijd aanwezig. Met één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Aidsfonds.

Frank van der Laan, over de samenwerking met de locatie:
'AFAS Live is de ideale locatie voor het AmsterdamDiner. Doordat de zaal uit een Black Box bestaat, kunnen we er ieder jaar weer een geheel eigen en nieuwe uitstraling creëren. Zelfs na vijftien jaar lukt het ons nog steeds om de gasten te blijven verrassen. De goede basis aan infrastructuur maakt het mogelijk om veel verschillende dingen te kunnen doen. 

AFAS Live is ook sponsor van De AmsterdamDiner Foundation en dat voel je tijdens de organisatie van het evenement. Een betrokken en prettig team, waar je snel mee kunt schakelen en die snappen dat er soms andere wetten gelden tijdens de organisatie van een benefietdiner. We kijken er dan ook naar uit om volgend jaar weer een nieuwe editie van het AmsterdamDiner in AFAS Live te organiseren: 25 mei 2019!


Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen