Zakelijk
AFAS Live

3FM Awards

"Het fijne van een evenement in AFAS Live is dat alle medewerkers meedenkend, behulpzaam, aardig én flexibel zijn. Niet alleen in de voorbereiding maar zeker ook tijdens de dagen op locatie: bouw/show/breek!" - Maximiliane Hunfeld, projectmanager

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. Chef’Special, Bløf, Kensington, Martin Garrix, Naaz, Ronnie Flex en Rondé vielen in de prijzen. 

De Awards werden uitgereikt door onder andere Art Rooijakkers, Jesse Klaver, Olcay Gulsen. De show werd gepresenteerd door Jan Versteegh en Angelique Houtveen en live uitgezonden op NPO3 en natuurlijk op 3FM.  

Maximiliane Hunfeld over de samenwerking met AFAS Live:
In 2018 werden de 3FM Awards voor het eerst in AFAS Live georganiseerd. Het fijne van een evenement in AFAS Live is dat alle medewerkers van AFAS Live meedenkend, behulpzaam, aardig én flexibel zijn. Niet alleen in de voorbereiding maar zeker ook tijdens de dagen op locatie: bouw/show/breek. De operationeel managers zijn altijd te bereiken en lossen problemen a la minute voor je op. Ook de receptiemedewerkers en beveiligers denken mee. 


Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen