Restaurant First

Restaurant First

In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van AFAS Live mag verwachten, hand in hand. We koken met duurzame producten en garanderen dat je op tijd de zaal in kunt voor het concert. En dat alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Ons 3-gangenmenu wisselt per seizoen en start met een heerlijk voorgerecht. Daarna volgt een hoofdgerecht op basis van verse producten van het seizoen en sluiten we af met een dessert. Restaurant First werkt met een vast menu tegen een vaste prijs van € 34,50 per persoon (excl. concertticket en drankjes). 

Je kunt alleen reserveren bij ons restaurant als je een geldig ticket hebt voor de desbetreffende show in AFAS Live. We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel!


Menu

Ben je benieuwd naar het menu dat wordt geserveerd? 
» Bekijk het menu van mei, juni en juli 2018

Gemak

Mocht je het fijn vinden: je regelt je consumptiemunten én parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Openingstijden

Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren. Zo kun je onbezorgd genieten van je diner en zorgen wij dat je op tijd voor het concert de zaal in kunt. Als je dineert in Restaurant First kun je niet eerder de zaal in dan het overig publiek. 

Groepsarrangementen

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan telefonisch contact op via 020-4097979 of email via restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen. Een onvergetelijke avond voor je relaties is gegarandeerd!


Maak een reservering via het onderstaande reserveringssysteem.