Eten & Drinken

Eten & Drinken

Dankzij de samenwerking met Vineyard Catering beschikt AFAS Live over twee mooie restaurants: Restaurant First en de Legends Lounge. Bij Restaurant First kan er voorafgaand aan concerten op reservering worden gedineerd. Hier kan je genieten van een heerlijk 3-gangen menu dat per seizoen wisselt. Ben je met een groep vanaf 20 personen, dan is de Legends Lounge een geschikte keuze. De sfeervolle lounge bevindt zich op een aparte verdieping in het verlengde van de Foyer. Heb je trek in een snelle hap? Dan staan onze Grab & Go foodstands voor je klaar.

Restaurant First

EtenDrinken-Restaurant-First.jpg#asset:5910

Bij Restaurant First kun je terecht voor een heerlijk 3-gangen menu vol bekende smaken in een nieuw jasje. Restaurant First bevindt zich direct in AFAS Live op de eerste verdieping met uitzicht op onze Foyer. Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren. Zo kun je ontspannen genieten van onze gerechten en ben je tevens op tijd voor het concert. Restaurant First kookt met seizoensgebonden ingrediënten uit de directe omgeving en dat proef je! Reserveer nu, want vol = vol.

Reserveren Meer informatie

Legends Lounge

Eten-Drinken-Legends-Lounge.jpg#asset:5911

Legends Lounge is een sfeervolle lounge dat zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze prachtige Lounge biedt relaties voorafgaand aan een concert de mogelijkheid om heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd. Reserveer snel een exclusief arrangement!

Meer informatie

VIP-Loge

Eten-Drinken-Loge.jpg#asset:5912


Als VIP-gast naar een concert in AFAS Live? Beleef een onvergetelijke avond uit! Je kunt rekenen op een luxe ontvangst, de lekkerste hapjes en drankjes en de beste plekken. Geniet van een totaal verzorgde avond in AFAS Live.

Meer informatie

Grab & Go

Eten-Drinken-Grab-n-Go.jpg#asset:5913


Weinig tijd, maar wel zin in een verse maaltijd? Bezoek dan de foodstands in de Foyer van AFAS Live. Daar presenteren we tijdens elk evenement een grote diversiteit van heerlijke, biologische producten tegen een vriendelijke prijs. Van verse wraps tot ambachtelijke pizzapunten en van gezonde salades en smoothies tot black angus burgers. Geopend vanaf het moment dat de deuren open gaan tot het eind van het concert.

Meer informatie

Over Vineyard Catering

Behalve partycatering- en foodsupply-activiteiten exploiteert en faciliteert Vineyard horeca-, catering- en evenementenlocaties in Midden Nederland. Vineyard is dé partner voor locaties en biedt oplossingen met betrekking tot het uitbesteden of inbesteden van de totale food & beverage afdeling. Het realiseren van de nieuwe horecaconcepten in AFAS Live ligt in lijn met de doelstellingen om te groeien in vaste horeca-exploitaties, partnerships met grootschalige evenementenlocaties aan te gaan en vernieuwend te zijn binnen de publiekscateringbranche.

Meer informatie