Restaurant First

Restaurant First

Ga jij naar een evenement in AFAS Live? Kom dan vooraf bij ons dineren en word ontvangen als echte VIP! Restaurant First is geopend bij geselecteerde shows, bekijk de reserveringstool om te zien of het restaurant geopend is op de dag van het evenement waar jij een kaartje voor hebt.

Als gast van Restaurant First betreed je AFAS Live via de speciale VIP entree. Daar word je ontvangen door de gastheren en -vrouwen van AFAS Live die je ook begeleiden naar Restaurant First.

In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van AFAS Live mag verwachten, hand in hand. We koken met duurzame producten en garanderen dat je op tijd de zaal in kunt voor het concert, en dat alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Ons 3-gangen diner wordt altijd bereid op basis van verse producten en wisselt per seizoen. Een heerlijk voorgerecht, gevolgd door het hoofdgerecht en afgesloten met een dessert. Benieuwd wat er op de avond van jouw concert op het menu staat? Klik op de lichtblauwe R button om een reservering te maken of beheren. Selecteer de datum van het concert dat je bezoekt en zie gelijk wat onze chefs zullen bereiden.

Restaurant First werkt met een vast menu tegen een vaste prijs. Voor € 42,50 per persoon kan je genieten van een VIP ontvangst en een 3-gangenmenu (excl. concertticket en drankjes).

Let op: je kunt alleen reserveren bij ons restaurant als je een geldig ticket hebt voor de desbetreffende show in AFAS Live. We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel!


Openingstijden

Op de dag van het evenement kun je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in de reservering of om een tafel te reserveren. Voor wijzigingen of reserveringen voor een ander evenement kun je mailen naar [email protected]

Restaurant First is een uur eerder geopend dan de deuren van de hoofdingang. Zo kun je onbezorgd dineren en zorgen wij dat je op tijd voor het concert de zaal in kunt. Let op: als je dineert in Restaurant First kun je niet eerder de zaal in dan het overige publiek.

Reservering maken & beheren
Je kunt je reservering maken door op de lichtblauwe R te klikken, hier zie je ook of het restaurant op de betreffende dag geopend is. Bij je reservering vragen wij een aanbetaling van 20 euro p.p. wat verrekend wordt met je rekening. Ben je verhinderd? Dan kun je kosteloos annuleren tot 3 werkdagen van tevoren. Wil je je reservering beheren? Open dan de bevestiging die je in de mail hebt ontvangen.

Groepsarrangementen

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan telefonisch contact op via 020-4097979 of email via [email protected]. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen. Een onvergetelijke avond voor je relaties is gegarandeerd!