Restaurant First

Restaurant First

Ga jij naar een evenement in AFAS Live? Kom dan vooraf bij ons dineren en wordt ontvangen als echte VIP! 

Als gast van Restaurant First betreed je AFAS Live via de speciale VIP entree. Daar word je ontvangen door de gastheren en -vrouwen van AFAS Live die je ook begeleiden naar Restaurant First.

In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van AFAS Live mag verwachten, hand in hand. We koken met duurzame producten en garanderen dat je op tijd de zaal in kunt voor het concert. En dat alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Ons 3-gangenmenu wisselt per seizoen en start met een heerlijk voorgerecht. Daarna volgt een hoofdgerecht op basis van verse producten van het seizoen en sluiten we af met een dessert. Restaurant First werkt met een vast menu tegen een vaste prijs.Voor € 36,50 per persoon kan je genieten van een VIP ontvangst en een 3-gangenmenu (excl. concertticket en drankjes). 

Je kunt alleen reserveren bij ons restaurant als je een geldig ticket hebt voor de desbetreffende show in AFAS Live. We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel!


Menu

Ben je benieuwd naar het menu dat wordt geserveerd? 
Bekijk het menu van april, mei en juni

Gemak

Mocht je het fijn vinden: je regelt ook je parkeerkaart ook in ons restaurant! Dat wordt onbezorgd genieten van een onvergetelijke avond uit.

Openingstijden

Op de dag van het evenement kun je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in de reservering of om een tafel te reserveren. Voor wijzigingen of reserveringen voor een ander evenement kun je mailen naar restaurant@afaslive.nl

Restaurant First is een uur eerder geopend dan de deuren van de hoofdingang. Zo kun je onbezorgd dineren en zorgen wij dat je op tijd voor het concert de zaal in kunt. Let op: als je dineert in Restaurant First kun je niet eerder de zaal in dan het overig publiek. 

Groepsarrangementen

Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan telefonisch contact op via 020-4097979 of email via restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen. Een onvergetelijke avond voor je relaties is gegarandeerd!


Maak een reservering via het onderstaande reserveringssysteem.