Praktische informatie

Praktische informatie

Never give up on your cup!

AFAS Live wil graag 100% van de plastic bekers en flesjes apart inzamelen en recyclen. We hebben jou als bezoeker daarbij nodig.

HOE WERKT HET RETOURSYSTEEM?

  • Als bezoeker ontvang je bij de entree een houten munt, de zogeheten retourtoken.
  • Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker of flesje.
  • Lever jouw lege beker of flesje steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt.

BELANGRIJK: een beker, flesje of retourtoken kan niet worden ingewisseld voor geld.

Help! Mijn beker, flesje of retourtoken is kwijt
Ben je jouw beker, flesje of retourtoken kwijt? Betaal €1,- voor een nieuwe (geen restitutie mogelijk).

Wat als ik mijn beker of flesje zat ben?
Dan kan je deze inruilen bij de bar voor een retourtoken waarmee je op ieder moment weer een beker of flesje kan krijgen.

WAT MOET IK DOEN ALS IK VERTREK?

Ga je weg? Lever dan je beker, flesje of retourtoken weer in aan de bar of bij de aangegeven collectiepunten bij de uitgang. Zo kunnen de retourtokens worden hergebruikt op een ander evenement, worden de bekers en flesjes gerecycled en helpen we met zijn allen AFAS Live te verduurzamen. Lees meer over duurzaamheid.

WIN VIP Tickets
Lever jouw laatste beker of flesje in en ontvang een unieke wincode. Hiermee maak je kans op twee VIP-tickets naar keuze!

Cashless

Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.

AFAS Live Munten
Voorheen kon je bij AFAS Live betalen met munten. Heb je deze nog over? Lever de munten in bij de kassen en ontvang direct restitutie.

Tassenbeleid

Tassen van maximaal A4 formaat en circa 10cm dik zijn toegestaan. Alle tassen groter dan A4 formaat mogen niet naar binnen en kunnen opgeborgen worden bij nabijgelegen Lockerpoint locaties (zie informatie bij ‘lockers’).

Bag-Policy-website-formaat.jpg#asset:3420


LOCKERS

AFAS Live heeft lockers die tegen betaling beschikbaar zijn. Na inlevering van deze sleutel bij de kassa krijg je jouw borg terug. Bij alle concerten/evenementen worden lockers ingezet, tenzij anders is aangegeven bij de concertinformatie. Let wel op: grote tassen zijn niet toegestaan en kunnen niet in de lockers van AFAS Live worden opgeborgen. Enkel handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. De lockers van AFAS Live zijn niet beschikbaar voor grote tassen, omdat ze zich pas na de controle bevinden.

Lockerpoint

Wil je grote bagage meenemen zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers? Maak dan gebruik van één van de Lockerpoint locaties in het ArenAPoort gebied om je spullen veilig op te slaan. Op 250 meter van de ingang van AFAS Live kun je Lockerpoint Arenapoort P5 vinden. Deze locatie is altijd geopend tijdens evenementen in AFAS Live. Indien er op deze locatie geen lockers meer beschikbaar zijn wordt locatie Lockerpoint Arenapoort (boven de ingang van de Ziggo Dome) geopend. Bezoek de website van Lockerpoint voor meer informatie over de locaties, afmetingen van de lockers en de prijs.

Website Lockerpoint

Doneer je lockerborg

Je kunt er ook voor kiezen je lockerborg te doneren, door je sleutel in één van de daarvoor bestemde bakken bij de entree te gooien. Hiermee gaat jouw €2 naar Make-A-Wish Nederland, voor het in vervulling laten gaan van de allerliefste wens van jonge patiënten.

Huisregels & cameratoezicht

Op iedereen die zich bevindt in AFAS Live zijn de huisregels van toepassing. Lees ze voorafgaand aan je bezoek door.

Voor de veiligheid van onze bezoekers en ter bewaking van ons pand vindt er in AFAS Live 24 uur per dag camera toezicht plaats. De veiligheidsopnames worden alleen intern gebruikt.

Toegankelijkheid

Iedereen is welkom in AFAS Live. Hierover lees je meer op onze pagina over toegankelijkheid, waar je ook de mogelijkheid hebt om contact met ons op te nemen als je hierover vragen hebt.

Meer informatie

Aftershow

Na afloop van (bijna) elk regulier concert vindt er in de Talent Stage een aftershow plaats, waar Nederlands talent een podium krijgt. De band of dj zorgt ervoor dat bezoekers nog even lekker kunnen nagenieten. De muziek van de aftershow valt in hetzelfde genre als die van het voorafgaande concert.

Ben je zelf een DJ of heb je een eigen band, dan kun je je aanmelden voor de Talent Stage. Bezoek de Talent Stage pagina voor meer informatie.

Aanmelden Talent Stage

Bereikbaarheid

AFAS Live is bereikbaar met de fiets, het OV of de auto. Rondom AFAS Live zijn zo'n 7.000 parkeerplaatsen op loopafstand. Parkeergarage P6 ligt direct onder AFAS Live.

Route & Parkeren

Vragen over je bezoek

Heb je nog vragen over je bezoek? Bekijk de meest gestelde vragen.

FAQ