Legends Lounge

Legends Lounge

In de Legends Lounge van AFAS Live ontvangen we u en uw gasten graag voorafgaand aan een concert. Onze sfeervolle lounge bevindt zich op de tweede verdieping in de Foyer en vormt een intiem decor voor zakelijke groepen. Van relatie-evenementen tot personeelsbijeenkomsten; in de Legends Lounge leggen we u graag in de watten. Het VIP-gevoel wordt compleet dankzij de sfeervolle ambiance en onze op maat gesneden cateringmogelijkheden.

Of u nu een dinerbuffet, walking dinner of uitgeserveerd viergangenmenu wenst, de Legends Lounge in AFAS Live biedt het allemaal. Voor groepen vanaf 20 personen bieden we u deze ruimte exclusief voor uw gezelschap. Na uw voorontvangst begeleiden we u naar de zaal of uw VIP-plekken voor een fantastisch concert.

Groepsarrangementen

Bent u geïnteresseerd in een groepsarrangement? Neem dan telefonisch contact op via 020-4097979 of email via [email protected]. Wij helpen graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van uw specifieke wensen. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd!