Het gebouw/zalen

Het gebouw/zalen

Het gebouw

Niet voor niets wordt AFAS Live geroemd als een van de locaties met de beste akoestiek van Europa. We zijn een locatie die qua logistiek en akoestiek speciaal ontworpen is voor versterkte muziek.

Bekijk hieronder onze Black Box, Talent Stage, Vide, Foyer, VIP Loge, Restaurant First, Legends Lounge en Entree.

Black Box

Blackbox-Sfeerbeeld-1.jpg#asset:1211

De Black Box is de grote zaal van AFAS Live. Overal in de Black Box zijn de zichtlijnen op het podium uitstekend, omdat er geen sprake is van pilaren, zuilen of andere hinderlijke obstakels. Door bezoekers wordt dit als uniek ervaren.

Aan de linker- en de rechterzijde van de Black Box bevinden zich twee grote barren, waar bezoekers in de Black Box tijdens (standing) concerts drankjes kunnen kopen. De VIP-loges direct boven deze barren zijn speciaal ingericht voor de sponsoren en suppliers. Achterin de Black Box staat een uitschuifbare tribune. Boven deze tribune op de derde etage is het vaste balkon, voorzien van een eigen bar.

Meer informatie

Talent Stage

ITS.jpg#asset:5928


De Talent Stage is een grote driehoekige zaal op de eerste verdieping. Een ideale ruimte voor zowel aftershows als plenaire bijeenkomsten en diners. Voor zakelijke meetings kan de Talent Stage gecombineerd worden met de naastgelegen Vide.

Na afloop van (bijna) elk regulier concert vindt er in de Talent stage een aftershow plaats, waar Nederlands talent een podium krijgt. De band of dj zorgt ervoor dat bezoekers nog even lekker kunnen nagenieten. De muziek van de aftershow valt in hetzelfde genre als die van het voorafgaande concert.

Meer informatie

Vide

VIde.jpg#asset:5929

De Vide is een ideale ruimte voor vergaderingen, borrels, diners of brainstormsessies, waarbij de opstelling zelf bepaald kan worden. Bovendien kan de ruimte ook uitstekend functioneren als catering- en ontvangstruimte.

De Vide is voorzien van flexibel meubilair, grote ramen die een prachtig uitzicht geven over de Boulevard en veel natuurlijk lichtinval, waardoor deze verdieping in de Foyer multifunctioneel inzetbaar is. De Vide kan dienen als extra break out of workshop ruimte naast de Talent Stage, Foyer en Black Box.

Meer informatie

Foyer

Foyer.jpg#asset:5930

De enorme Foyer is een multifunctionele ruimte die op verschillende wijzen kan worden gebruikt. Door de ruime Foyer als ontvangstruimte te gebruiken, worden gasten zowel letterlijk als figuurlijk groots ontvangen.
De aanwezige lift is er speciaal om rolstoelgebruikers comfortabel naar de overige verdiepingen te brengen.

Meer informatie

VIP loge

VIP-Loge.jpg#asset:5925


Als VIP-gast naar een concert in AFAS Live? Beleef een onvergetelijke avond uit! Je kunt rekenen op een luxe ontvangst, de lekkerste hapjes en drankjes en de beste plekken. Geniet van een totaal verzorgde avond in AFAS Live.

Meer informatie

Restaurant First

Restaurant-First-sfeerbeeld.jpg#asset:5914


In restaurant First kun je terecht kunt voor een heerlijk 3-gangen menu vol bekende smaken in een nieuw jasje. Restaurant First bevindt zich direct in AFAS Live op de eerste verdieping met uitzicht op de Foyer. Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren. Zo kun je ontspannen genieten van onze gerechten en bent je tevens op tijd voor het concert.

Meer informatie

Legends Lounge

Legends-Lounge.jpg#asset:5924

Legends Lounge is een sfeervolle lounge dat zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze prachtige Lounge biedt voorafgaand aan een concert de mogelijkheid heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Meer informatie

Entree

Entree.jpg#asset:5931

De kassa waar prepaid betaalpassen te koop zijn bevindt zich direct rechts in de transparante Entree. De entree biedt doorgang naar de Foyer, Talent Stage en natuurlijk naar de Black Box.

Meer informatie