AFAS Software

AFAS Software

AFAS Software

Dit is AFAS:

Sinds 1 januari 2017 is AFAS Software naamgevend sponsor van de locatie die in 2001 haar deuren opende als Heineken Music Hall. AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Hoe leg je uit wie AFAS is? Het zit verborgen in de bedrijfscultuur. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste het DNA van Leusdense automatiseerder. 

Met ruim 450 medewerkers inspireert AFAS bedrijven tot beter ondernemen. Met als uitgangspunt het product. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elke dag wil AFAS haar klanten helpen met ondernemen. Beter ondernemen dan de vorige dag. Dit doen ze met het product, door kennis met je te delen en relevante evenementen te organiseren.
Met de totaaloplossing die ze aanbieden automatiseer je alle afdelingen van jouw organisatie. Van de administratie en verkoop tot productie en salarisverwerking, iedereen werkt met dezelfde software waardoor realtime inzicht in de bedrijfsvoering ontstaat en er waar nodig direct bijgestuurd kan worden. Efficiënt en kostenbesparend.

Over het partnerschap met AFAS Live zegt AFAS CEO Bas van der Veldt: "Net als sport en theater is muziek pure emotie, mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Muziek verbindt. Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen". Daarom sluit AFAS Live naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater; andere locaties die gesponsord worden door AFAS Software.

Meer informatie