Zakelijk
AFAS Live

SOGETI

"Wij komen al jaren in deze locatie. Mede door de flexibiliteit van onze contactpersonen en de locatie kunnen wij hier ieder jaar weer een totaal verschillend event neerzetten!'" - Laura de Jong, Projectmanager Evenementen

Kick-off / Meeting
N-Sign ontwikkelde en produceerde een kick-off meeting voor medewerkers van Sogeti in de (voormalig) Heineken Musical Hall. Het thema ‘Aan Tafel’ werd in alle aspecten van deze live experience doorgevoerd. De jaarlijkse kick-off van Sogeti was gericht op de eigen medewerkers, zogenaamde ‘Sogetisten’. “Sogeti is een IT-dienstverlener waar het merendeel van onze collega’s elke dag op locatie van de klant actief is”, licht De Jong toe. “Dit jaarlijks samenzijn is het enige en daarmee belangrijkste contactmoment voor alle collega’s.”

Sogeti Café is een format waarbij Sogetisten successen delen, ideeën uitwisselen, praten over het werk, privé, hobby's en wat je verder bezighoudt. Maar ook kunnen genieten van een hapje en drankje. Sogeti Café was voor één avond even het grootste grand café van Nederland.

Het aantal genodigden was 1.500.

Laura de Jong over de samenwerking met de locatie:
De (toen nog) Heineken Music Hall in Amsterdam was geen onbekende locatie voor Sogeti. “Wij werken al jarenlang met de locatie samen en daardoor is de organisatie van deze locatie bekend met onze wensen. Prettig aan de locatie is dat het heel centraal ligt, goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt.”

Het meest geslaagd vonden wij de informele setting en de opstelling van de zaal. Dit zorgde voor een gezellige sfeer. De catering was erg goed en het logistieke proces liep uitstekend. Iedereen was heel positief over dag. De bezoekers vonden de setting erg leuk en de manier van presenteren viel in de smaak. Steeds korte blokjes met verschillende sprekers en interviews op andere plekken in de zaal zorgden ervoor dat het absoluut geen saai programma was.


Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen