Zakelijk
AFAS Live

Hunkemöller

"Het event was een groot succes, wij hebben prettig samengewerkt met AFAS Live. De Black Box is een perfecte locatie om collecties op de catwalk te presenteren." - Xandrina de Kruijff, Eventmanager Hunkemöller

Hunkemöller Brand Event
AFAS Live verwelkomde in 2018 voor het eerst 1100 gasten, voornamelijk store managers uit heel Europa en de sales teams van de diverse hoofdkantoren. 12 en 13 maart 2019 kwam Hunkemöller terug naar AFAS Live. In De directie presenteerde in de Black Box de strategie en plannen voor het komende jaar. Het tweedaagse event in 2018 werd afgesloten met spectaculaire fashion shows. Doutzen Kroes presenteerde de show op dag één, deze show kon ook door de buitenwereld worden bekeken via een Livestream. Tevens was een groot deel van de collectie direct te koop via de Hunkemöller website.

Xandrina de Kruijff over de samenwerking met AFAS Live:
Het event was een groot succes, wij hebben prettig samengewerkt met AFAS Live. De Black Box is een perfecte locatie om collecties op de catwalk te presenteren.

Meer informatie over Hunkemöller vindt u hier.Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen