Zakelijk
AFAS Live

Forward Thinking Leadership

"AFAS live is bij uitstek geschikt om een grote groep mensen een eerste klas ervaring te geven. Het team van AFAS Live is het meest gedreven waar ik in tijden mee werkte. Vanaf dag 1 benaderden ze ons idee als een partnership!" - Hans Janssen, DenkProducties

Leiderschapsseminar ‘Forward Thinking Leadership’ met o.a. Barack Obama was een seminar met meer dan 3.000 leiders en ondernemers in AFAS Live.

Hans Janssen over de samenwerking met AFAS Live:
'AFAS live is bij uitstek geschikt om een grote groep mensen een eerste klas ervaring te geven. Goede zichtlijnen, goede stoelen, mooie ambiance. Voor iedereen in de zaal. Dat zie je niet veel. 

En het team van AFAS Live is het meest gedreven waar ik in tijden mee werkte. Vanaf dag 1 benaderden ze ons idee als een partnership: samen de schouders eronder, niets was teveel. Daardoor konden wij als DenkProducties boven onszelf uitstijgen en een seminar maken dat het beste was in ons 15 jarig bestaan.' 

Gouden Giraffe Award voor DenkProducties & AFAS Software
Met 15% van de stemmen heeft Forward Thinking Leadership de publieksprijs voor meest creatieve concept gewonnen. Meer dan 5600 stemmen zijn online uitgebracht voor Forward Thinking Leadership en daarmee won het evenement de publieksprijs van de Gouden Giraffe Event Awards 2019! Foto door Nathan Reinds.


Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen