Zakelijk
AFAS Live

De Ondernemersshow

"AFAS Live is een geweldige locatie om een grootschalig zakelijk evenement te organiseren. Een indrukwekkend grote zaal, maar toch intiem. Met goede akoestiek en prettige stoelen in zaal en tribune. Dat wil je graag." - Maurits Ouwenheel, Buro van Oranje

De Ondernemersshow bracht in een avondvullende show de beste sprekers en topondernemers samen op één podium. Een avond vol kennis, inspiratie én humor speciaal voor ondernemers. Op het podium stonden Guido Weijers, klant-expert Jos Burgers, breindeskundige Margriet Sitskoorn, pr-ondernemer José Woldring, BALR-oprichter Juul Manders, DJ Julian Jordan en CEO van AFAS Software Bas van der Veldt. 

Maurits Ouwenheel (Buro van Oranje) over de samenwerking met AFAS Live:
Samenwerken met AFAS Live is als het spelen van een thuiswedstrijd in je eigen woonkamer. Super klantgericht, volledige vrijheid in organisatie en partners én afspraak is afspraak. Samen met onze partners RTL Z en AFAS Software konden wij als Buro van Oranje echt indruk maken op alle deelnemers.


Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen