Zakelijk
AFAS Live

365 Dagen Succesvol

"De samenwerking met AFAS Live hebben we als zeer prettig ervaren. Het is een professionele groep mensen en het voelt werkelijk als ‘thuiskomen’, zeker voor herhaling vatbaar!" - Carlijn van Rossum, Event manager

Plenaire bijeenkomst 365 Dagen Succesvol
365 Dagen Succesvol organiseert maandelijks een seminar voor de deelnemers van hun coachingsprogramma. Dit keer werd het seminar afgesloten met een ademsessie onder begeleiding van een professionele ademcoach. Hierbij werd de Black Box van AFAS Live omgetoverd tot een yogaruimte met 1100 yogamatjes. Dit was een zeer mooie en unieke ervaring. De afgelopen zomer stond 365 Dagen Succesvol ook in deze locatie, met het 'Superrelatieweekend'. 

Carlijn van Rossum over de samenwerking met AFAS Live:
Voor ons was het een uitdaging om een ademsessie te organiseren met 1100 yogamatjes. Vanwege de grote zaal hebben we voor AFAS Live gekozen. Mede dankzij de vele mogelijkheden van AFAS Live is dit zeer geslaagd. De samenwerking met AFAS Live hebben we als zeer prettig ervaren. Het is een professionele groep mensen en het voelt werkelijk als ‘thuiskomen’, zeker voor herhaling vatbaar!

Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen