Het gebouw/zalen

Het gebouw/zalen

Het gebouw

Niet voor niets wordt AFAS Live geroemd als een van de locaties met de beste akoestiek van Europa. We zijn een locatie die qua logistiek en akoestiek speciaal ontworpen is voor versterkte muziek.

Bekijk hieronder onze Black Box, isla Talent Stage, Entree, Foyer, Match Box, Restaurant First en Legends Lounge.

Black Box

Blackbox-Sfeerbeeld-1.jpg#asset:1211

De Black Box is de grote zaal van AFAS Live. Overal in de Black Box zijn de zichtlijnen op het podium uitstekend, omdat er geen sprake is van pilaren, zuilen of andere hinderlijke obstakels. Door bezoekers wordt dit als uniek ervaren.

Aan de linker- en de rechterzijde van de Black Box bevinden zich twee grote barren, waar bezoekers in de Black Box tijdens (standing) concerts drankjes kunnen kopen. De VIP-loges direct boven deze barren zijn speciaal ingericht voor de sponsoren en suppliers. Achterin de Black Box staat een uitschuifbare tribune. Boven deze tribune op de derde etage is het vaste balkon, voorzien van een eigen bar.

Meer informatie

isla Talent Stage

Beat-Box-Sfeerbeeld.jpg#asset:1200

Op de 1e verdieping van AFAS Live bevindt zich isla Talent Stage: een driehoekige ruimte met uitzicht over de Foyer. isla Talent Stage heeft een vaste bar en beschikt over toiletten en een garderobe.

Na afloop van (bijna) elk regulier concert vindt er in de isla Talent stage een aftershow plaats waar Nederlands talent een optreden verzorgt. Zo krijgt de avond van de concertbezoeker een leuke afsluiter en krijgen beginnende artiesten de kans om zich aan een groter publiek te laten horen. 

Meer informatie

Entree

Entree-Sfeerbeeld.jpg#asset:1197

De kassa waar prepaid betaalpassen en uitrijkaarten voor de diverse parkeergarages te koop zijn, bevindt zich direct rechts in de transparante Entree. De entree biedt doorgang naar de Foyer, isla Talent Stage en natuurlijk naar de Black Box.

Meer informatie

VIP loge

VIP-Loge-Sfeerbeeld-1.jpg#asset:1208
Als VIP-gast naar een concert in AFAS Live?  Beleef een onvergetelijke avond uit! Je kunt rekenen op een luxe ontvangst, de lekkerste hapjes en drankjes en de beste plekken. Geniet van een totaal verzorgde avond in AFAS Live. 

Meer informatie

Foyer

Foyer-Sfeerbeeld.jpg#asset:1201

Op de begane grond van AFAS Live bevindt zich de Foyer: een grote, hoge rechthoekige ruimte van 110 meter lang en ruim 15 meter hoog met een transparante voorgevel. De Foyer heeft een garderobecapaciteit van 4.000 en een panoramalift voor rolstoelgebruikers, welke stopt op de begane grond, eerste en derde verdieping.

Meer informatie

Match Box

Match-Box-Sfeerbeeld.jpg#asset:1202

De Match Box is onze rookruimte en is te vinden op de eerste verdieping. De ruimte is een afgescheiden rookruimte voor bezoekers. Tevens kan de ruimte deel uitmaken van een evenement en kan het moeiteloos een eigen karakter mee krijgen.

Meer informatie

Restaurant First

Restaurant-First-Detailpagina-Sfeerbeeld-Maart-2017.jpg#asset:1191
In restaurant First kun je terecht kunt voor een heerlijk 3-gangen menu vol bekende smaken in een nieuw jasje. Restaurant First bevindt zich direct in AFAS Live op de eerste verdieping met uitzicht op de Foyer. Restaurant First is een uur eerder geopend dan de zaaldeuren. Zo kun je ontspannen genieten van onze gerechten en bent je tevens op tijd voor het concert.

Meer informatie

Legends Lounge

Legends-Lounge-Sfeerbeeld.jpg#asset:3801

Legends Lounge is een sfeervolle lounge dat zich bevindt op de tweede verdieping in de Foyer. Deze prachtige Lounge biedt voorafgaand aan een concert de mogelijkheid heerlijk te dineren. Hier worden hospitality arrangementen uitgeserveerd en tevens kan deze ruimte voor kleine besloten groepen worden gereserveerd.

Meer informatie