Belangrijke informatie Covid-19 AFAS Live klik hier

Corona informatie

Corona informatie

Coronavirus en onze evenementen

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen was een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Inmiddels zijn concerten binnen de anderhalvemeter-samenleving weer toegestaan en wordt per gepland evenement gekeken naar de mogelijkheden.

De meeste evenementen die gepland stonden tot 1 september hebben inmiddels een alternatieve datum, voor een klein deel zijn we nog op zoek naar nieuwe data en helaas hebben we enkele concerten moeten annuleren. Ons doel is om zo veel mogelijk concerten die niet plaats kunnen vinden te verplaatsen naar een alternatieve datum. Zodra we hier nieuws over hebben dan plaatsen we dit in de agenda.

Evenementen vanaf 1 september

De regering heeft een versoepeling aangekondigd voor bijeenkomsten waardoor we weer bezoekers mogen verwelkomen. We hebben er zin in en zien je graag bij onze concerten! Voor shows die gepland staan ná 31 augustus bekijken we samen met de organisatie per evenement wat de haalbaarheid is binnen de anderhalvemeter-samenleving en met het aantal verkochte kaarten. Ook zijn er concerten die, bijvoorbeeld vanwege reisbeperkingen, niet door kunnen gaan op de geplande datum. Kaartkopers worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. We willen je vanwege de drukte vragen om onze website en jouw mailbox goed in de gaten te houden en geen contact op te nemen met onze klantenservice. 

Coronamaatregelen

Evenementen worden door de Nederlandse overheid weer toegestaan zolang we anderhalve meter afstand houden van elkaar, kaarten worden gereserveerd en er een gezondheidscheck vooraf wordt gedaan. Het zal even wennen zijn maar het betekent dat een aantal van onze evenementen in aangepaste vorm weer plaats kan vinden. Ga je binnenkort naar een evenement dat wij organiseren, of ben je nieuwsgierig naar de maatregelen die we nemen? Dan vragen we je om, naast rekening met elkaar te houden en je gezond verstand te gebruiken, de coronamaatregelen goed door te lezen en na te leven.

Black Box Coronasetting

sfeerbeeld-blackbox-1.jpg#asset:6687

In de Black Box is een speciale Coronasetting geplaatst bestaande uit een seated opstelling voor maximaal 1.200 gasten. De stoelopstelling beschikt over voldoende ruime gangpaden en de duidelijke looproutes waarborgen de huidige 1,5 meter regelgeving. 

Meer informatie

isla Talent Stage Coronasetting

sfeerbeeld-isla.jpg#asset:6689

De isla Talent Stage, bekend van de vele aftershows na concerten in AFAS Live, is sinds 1 juli 2020 tijdelijk ingericht als locatie voor intieme concerten en evenementen. In deze sfeervolle huiskamer treft u een samenspel aan tussen de artiest of band op het podium en ongeveer 100 gasten in de zaal. Daarnaast beschikt de stoelopstelling over voldoende ruime gangpaden en de duidelijke looproutes waarborgen de huidige 1,5 meter regelgeving. 

Meer informatie