Belangrijke informatie Covid-19 AFAS Live klik hier

Corona informatie

Corona informatie

Coronavirus en onze evenementen

Actuele update:

De Nederlandse overheid heeft een aantal extra maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Daarbij is besloten dat binnenlocaties (zoals AFAS Live) nog maar 30 personen mogen ontvangen. Sinds de persconferentie van 14 december geldt deze maatregel nog steeds. 

De meeste concerten zijn al geannuleerd of verplaatst. Voor de overige concerten zijn we samen met de organisatie aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Zodra een concert niet door kan gaan is ons doel om het evenement te verplaatsen naar een alternatieve datum. Als hier meer informatie over bekend is worden kaartkopers direct op de hoogte gesteld per mail. Als er nog geen informatie te zien is, dan betekent dit dat het nog niet bekend is. Bekijk de actuele informatie over evenementen in de agenda.

Coronamaatregelen

Ga je binnenkort naar een evenement dat wij organiseren, of ben je nieuwsgierig naar de maatregelen die we nemen? Dan vragen we je om, naast rekening met elkaar te houden en je gezond verstand te gebruiken, de coronamaatregelen goed door te lezen en na te leven.

INTERACTIEF ONLINE EVENT ORGANISEREN?

AFAS Live is dan wel gesloten voor bezoekers maar dat betekent niet dat wij stilzitten. Zo werken wij op dit moment samen met partner ‘For Live’. For Live heeft binnen AFAS Live een prachtige studio gebouwd en leveren een complete facilitaire oplossing voor online interactieve evenementen tot 400 deelnemers. 

Met een innovatief decorsysteem, hoogwaardige audiovisuele middelen en een prachtige inrichting kan je op deze manier alsnog een schitterend evenement organiseren.

Ben jij op zoek naar een alternatieve manier om dit jaar de kerstborrel van werk of in 2021 de nieuwjaarspresentatie te organiseren? Of wil jij in een andere vorm met maximaal 400 deelnemers interactief communiceren? Neem dan contact op met sales@afaslive.nl

Sfeerbeeld-For-Live-its.jpg#asset:6928

Black Box Coronasetting

sfeerbeeld-blackbox-1.jpg#asset:6687

In de Black Box kan een speciale Coronasetting geplaatst worden bestaande uit een seated opstelling voor maximaal 1.200 gasten. De stoelopstelling beschikt over voldoende ruime gangpaden en de duidelijke looproutes waarborgen de huidige 1,5 meter regelgeving. Zodra de maatregelen het toelaten is deze coronasetting de perfecte uitkomst voor shows en concerten op 1,5 meter afstand. 

Meer informatie

isla Talent Stage Coronasetting

sfeerbeeld-isla.jpg#asset:6689

De isla Talent Stage, bekend van de vele aftershows na concerten in AFAS Live, kan worden ingericht als locatie voor intieme concerten en evenementen. In deze sfeervolle huiskamer treft u een samenspel aan tussen de artiest of band op het podium en ongeveer 100 gasten in de zaal. Daarnaast beschikt de stoelopstelling over voldoende ruime gangpaden en de duidelijke looproutes waarborgen de huidige 1,5 meter regelgeving. 

Meer informatie