Backstage

Backstage

Aan de achterzijde van het pand, De Corridor 9, is de ingang van het backstage-gebied. De backstage-ingang op de begane grond is voorzien van een bemande receptie. Naast personeel van AFAS Live, is deze ingang alleen toegankelijk voor de organisator en vooraf aangemelde bezoekers en leveranciers.

Op de begane grond, naast de backstage-ingang, bevindt zich de keuken. Deze keuken staat ter beschikking voor de cateraar. De praktisch ingerichte keuken is eenvoudig te bevoorraden met spullen van de cateraar en vanzelfsprekend optimaal ingedeeld om alle zalen op efficiënte manier te bedienen.

Op de eerste etage zijn drie (productie-)kantoren, een crew cateringruimte en een aantal ruimtes t.b.v. toeleveranciers. De tweede etage heeft acht kleedruimtes en een grote bandcatering-ruimte. Hier bevinden zich ook de kantoren van AFAS Live.

Voor het vervoeren van goederen vanaf de begane grond kan gebruik worden gemaakt van de lift. De maximale belasting voor de lift is 2.000 kg/26  personen. Inpandig laden en lossen is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde laad- en losruimte.

Technische specificaties van de laad- en losruimte 

  • Afmetingen: 33 x 14,5 m (l x b)
  • Inrijdhoogte: max. 4,2 m
  • Afm. grote buitendeuren: 13 x 14,5 m (b x h)
  • Afm. kleine buitendeuren: 7 x 4,5 m (b x h)
  • Afm. deuren naar Black Box: 3,9 x 4,5 m (b x h)