Zakelijk

Partner worden?

Partner worden?

AFAS Live; een uitstekend communicatieplatform

Als sponsor / marketingpartner van AFAS Live kunt u heel gericht communiceren met een specifieke doelgroep in het emotionele Umfeld van muziek. AFAS Live biedt aan sponsoren mogelijkheden om via een brandexperience toegevoegde waarde te creëren voor het AFAS Live publiek. Op deze manier draagt de sponsor bij aan de waardecreatie van een concertbezoek in AFAS Live en de bezoekers zullen hier positief op reageren. Voor u als sponsor kan hiermee, afhankelijk van uw doelstellingen, een bijdrage worden geleverd aan de brandvalue en brandpreference van het beoogde merk.

Voor creatieve ideëen omtrent het bouwen van een brandexperience die past binnen uw marketingcommunicatiestrategie denken de mensen van AFAS Live graag met u mee.

AFAS Live wordt per jaar door gemiddeld 600.000 bezoekers bezocht. Vanwege de enorme variëteit aan artiesten bereikt AFAS Live een zeer breed publiek dat doorgaans erg positief is over het concertbezoek in AFAS Live.

Uiteraard komen bezoekers in de eerste plaats vanwege de bekende artiesten die op het podium staan. Daarnaast spelen echter de uitstekende akoestiek, bereikbaarheid en de gastvrijheid van zowel het gebouw als de medewerkers een rol in de totaalbeleving van het concertbezoek.

Wanneer u als partner uw activiteiten in AFAS Live ook nog koppelt aan de relatiemarketingmogelijkheden die wij bieden zal het partnership optimaal worden benut zowel B-to-C als B-to-B.


Verras uw relaties

Als sponsor of support supplier van AFAS Live kunt u gebruik maken van de relatiemarketing mogelijkheden en u profiteert optimaal van de gastvrijheid die AFAS Live biedt. Tijdens nagenoeg ieder openbaar evenement in AFAS Live beschikt u over uw eigen stoelen op de viploge en worden uw gasten van alle gemakken voorzien. Gezien het brede aanbod aan concerten en artiesten in AFAS Live kunt u rekening houden met de verschillende muziekvoorkeuren van uw relaties en zorgt u dus altijd voor een verrassing en een perfecte avond uit.


Hospitality

Aanvullend biedt AFAS Live haar sponsors en suppliers de mogelijkheid in een besloten en trendy atmosfeer rondom het concert te vergaderen, borrelen of dineren met relaties. Speciaal hiervoor is in de nabijheid van de viploges de hospitalitytruimte ingericht met een uniek interieur, een moderne bar en comfortabel meubilair.

Juist in deze tijd waarin vele partijen relatiemarketingmogelijkheden aanbieden zoeken bedrijven naar concepten die uniek en inspirerend zijn. Een concert in AFAS Live is sowieso een unieke ervaring en gekoppeld aan een ontvangst in een verrassende en sfeervolle ruimte.


Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de afdeling sales via sales@afaslive.nl of 020-4097979.