CORONAMAATREGELEN IN AFAS LIVE

Terug naar overzicht

CORONAMAATREGELEN IN AFAS LIVE

De Nederlandse overheid heeft een aantal extra maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. De gemeente Amsterdam heeft daarbij besloten dat AFAS Live geen uitzondering krijgt en maar 30 bezoekers mag ontvangen. Dit geldt voor de komende drie weken.

De afgelopen periode hebben wij héél hard gewerkt aan een coronaproof-setting in AFAS Live. Stap voor stap weer opbouwen en veiligheid staat daarbij op nummer één. Zo is er een branche breed 1,5 meter-protocol doorgevoerd en zetten wij maar 20% van onze capaciteit in. Onze ventilatiecapaciteit voldoet aan alle eisen. Ook zijn er onder andere duidelijke looprichtingen, extra hygiënemaatregelen, een gezondheidscheck geïmplementeerd en zijn de contactgegevens van alle bezoekers bekend.

Nu zijn wij weer terug bij af. Sommige concerten zijn al geannuleerd of verplaatst. Voor de overige concerten zijn we samen met de organisatie aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Zodra een concert niet door kan gaan is ons doel om het evenement te verplaatsen naar een alternatieve datum. Als hier meer informatie over bekend is worden kaartkopers direct op de hoogte gesteld per mail. Als er nog geen informatie te zien is, dan betekent dit dat het nog niet bekend is. Bekijk de actuele informatie over evenementen in de agenda.

Ga je binnenkort naar een evenement dat wij organiseren, of ben je nieuwsgierig naar de maatregelen die we nemen? Dan vragen we je om, naast rekening met elkaar te houden en je gezond verstand te gebruiken, de onderstaande maatregelen goed door te lezen en na te leven:


·  We vragen bezoekers thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn;
·  Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vragen onze bezoekers dit ook te doen. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent van de meest actuele richtlijnen, kun je het beste kijken op www.rijksoverheid.nl/coronavirus
·
AFAS Live is betrokken geweest bij het schrijven van het “Protocol verantwoord evenementen maken i.v.m. COVID-19 – Evenementenlocaties”. Wij werken ook conform dit door de evenementenbranche geschreven protocol. Het protocol is hier te vinden;
·  Op basis van de RIVM richtlijnen worden tickets op naam verkocht;
·  Als huishouden is het mogelijk 2 of meer stoelen te kopen. Personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, met uitzondering van jongeren tot 18 jaar onderling, dienen afzonderlijke stoelen te kopen;
·  We vragen bezoekers te allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot bezoekers van buiten hun huishouden, met uitzondering van jongeren tot 18 jaar onderling;
·  Om aan de regels van de Rijksoverheid te kunnen voldoen, wordt er aan de deur een gezondheidscheck uitgevoerd. Op grond hiervan is het mogelijk dat toegang wordt geweigerd;
·  Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vinden er vooralsnog alleen concerten plaats met zitplaatsen. Je wordt verzocht om op je zitplaats te blijven;
·  In de zalen zijn looproutes aangegeven, wij vragen bezoekers deze routes te volgen;
·  Wij vragen bezoekers altijd de instructies van het aanwezige personeel op te volgen;
·  Er zijn geen kluisjes en garderobefaciliteiten. Het is mogelijk om jassen en tassen mee de zaal in te nemen. Let op: het standaard tassenbeleid geldt nog steeds, dit houdt in dat alleen tassen van maximaal A4 formaat en 10 cm dik zijn toegestaan. Er is geen inbewaringname aanwezig om je spullen op te bergen;
·  De rookruimtes zijn gesloten. We raden je aan hier voorafgaand aan het concert rekening mee te houden, het is namelijk niet mogelijk om na binnenkomst weer naar buiten te gaan om te roken;
·  Het is enkel mogelijk om contactloos te betalen.

 

De concertervaring zal anders zijn dan wat je gewend bent. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden leggen we je graag uit wat de grootste veranderingen zijn:
·  Het is vooralsnog alleen mogelijk om zitplaatsen aan te schaffen, er worden geen staanplaatsen verkocht. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen;
·  Tickets worden enkel op naam verkocht;
·  Meezingen is niet toegestaan (update 1 juli 2020, kijk voor actuele informatie op Rijksoverheid.nl);
·  De garderobes en rookruimtes in de zalen zijn gesloten;
·  We vragen bezoekers de aangegeven looproutes (eenrichtingsverkeer) op te volgen;
·  Het is mogelijk tijdens de show naar het toilet of naar de bar te gaan, maar we verzoeken bezoekers zoveel mogelijk op hun zitplaats te blijven;
·  Het is enkel mogelijk om contactloos te betalen.

 

We vragen je begrip en hopen je snel te verwelkomen bij een van onze concerten! Alleen samen kunnen we concerten mogelijk maken.


Vraag & Antwoord

Hieronder geven we je graag antwoord op de meest gestelde vragen.

Is het mogelijk om staanplaatsen te kopen?

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vinden er vooralsnog alleen concerten plaats met zitplaatsen. Staanplaatsen zijn niet beschikbaar.

Is de bar open?

Ja, de bar is bij aankomst in de zaal en tijdens de show open. Het kan per show verschillen hoeveel bars er geopend zijn.

Is de rookruimte open?
De rookruimtes in de zalen zijn gesloten. We raden je aan hier voorafgaand aan het concert rekening mee te houden, het is namelijk niet mogelijk om na binnenkomst weer naar buiten te gaan om te roken

Is de garderobe open?

De kluisjes en garderobes zijn gesloten. Het is mogelijk om jassen en tassen mee de zaal in te nemen. Let op: het standaard tassenbeleid waarbij een tas maximaal een A4 formaat is en niet dikker dan 10cm, geldt nog steeds. Daarnaast proberen we contactmomenten zoals een tassencontrole, tot het minimum te beperken, daarom verzoeken we je vriendelijk ook kleine tassen thuis te laten. Er is geen inbewaringname aanwezig om je spullen op te bergen.

Mag ik tijdens de show opstaan om naar de bar of het toilet te gaan?

Het is mogelijk om tijdens de show naar de bar of het toilet te gaan. We vragen je wel dit zo min mogelijk te doen, en wanneer je dit doet de aangegeven looproutes op te volgen en 1,5 m afstand te houden tot medebezoekers en personeel.

Zit er voldoende afstand tussen zitplaatsen?

Door 2 stoelen vrij te houden tussen twee verschillende huishoudens en 1 rij voor en achter helpen wij je 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Als ik naar de bar of het toilet ga, is er dan genoeg ruimte om op een verantwoorde manier andere bezoekers te passeren?

Om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier je medebezoekers kan passeren, hebben we looproutes aangegeven waarin eenrichtingsverkeer plaatsvindt. We vragen bezoekers daarom de aangewezen routes te volgen, elkaar verstandig te passeren en elkaar zowel in rijen als in de rest van de zaal de ruimte te geven. Omdat de zaal momenteel een zeer lage capaciteit heeft dan normaal, is er meer ruimte waardoor het makkelijker is om afstand te houden. Uiteraard zorgen we er allemaal samen voor dat we weer naar concerten kunnen gaan en hebben we daarom ook de medewerking van onze bezoekers nodig.

Mag ik meezingen tijdens het concert?
Hoewel we begrijpen dat het misschien lastig is, is het helaas niet toegestaan mee te zingen tijdens concerten (update 26 juni 2020). Laten we ons enthousiasme voor de artiest en de muziek tonen door luid te applaudisseren! Kijk voor de meest actuele regels vanuit de Rijksoverheid op deze website.

Is het mogelijk cash te betalen?

Het is enkel mogelijk contactloos te betalen, er kan daarom niet met contant geld worden betaald.

Waarom worden er alleen kaartjes op naam verkocht?
Zaalkaarten worden alleen op naam verkocht vanwege de door de overheid gestelde richtlijnen rondom het coronavirus. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Ik wil graag met een vriend(in) naar een concert, mogen wij naast elkaar zitten zonder 1,5 meter afstand te houden?
Als huishouden is het mogelijk 2 of meer stoelen te kopen. Personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, dienen afzonderlijke stoelen te kopen, met uitzondering van bezoekers tot 18 jaar onderling.
Voor bezoekers in een rolstoel geldt niet de minimale afstand van 1,5m afstand tussen een bezoeker in een rolstoel en zijn/haar begeleider onderling.

 

Is de luchtkwaliteit in de zalen veilig?
Met het geavanceerde ventilatiesysteem van AFAS Live is het mogelijk om tijdens evenementen gebruik te maken van 100% buitenlucht. De lucht in het gebouw wordt meerdere malen per uur volledig ververst.
Voor ons heeft de veiligheid van de bezoekers en medewerkers de hoogste prioriteit. We houden daarom ook de actuele overheidsadviezen met betrekking tot ventilatiesystemen in de gaten en volgen deze waar nodig op.

Wordt er extra schoongemaakt?
Ja, naast extra hygiënemaatregelen zijn er ook extra schoonmaakrondes ingepland.

Mag ik met het openbaar vervoer komen?
Het is weer mogelijk om met ov naar AFAS Live te reizen, wel adviseert de Rijksoverheid om drukte en de spits te vermijden. Wij raden je dan ook aan met de auto te komen. Kijk voor de meest actuele informatie op de website van de Rijksoverheid.

Zijn mondkapjes in de zaal verplicht?
Nee, mondkapjes zijn in de zaal niet verplicht maar wel toegestaan. Let op, ook met het dragen van een mondkapje geldt: thuisblijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn.

Kan ik mijn handen wassen of ontsmetten?
Op meerdere plekken in de zalen zijn zuilen geplaatst waar je je handen kan desinfecteren.

Wat als ik in de rij moet staan?
Het kan voorkomen dat je in de rij moet staan voor bijvoorbeeld de entree of de toiletten. Door middel van signing op de vloeren helpen wij je 1,5 meter afstand van andere bezoekers  te houden. Daarnaast vragen wij je op een trap een afstand van minimaal 4 treden te houden.

Wat moet ik doen als andere bezoekers niet voldoende afstand (willen) houden?
Wij gaan er vanuit dat iedereen voldoende afstand houdt en hier wordt door onze medewerkers ook op toegezien. Mocht er toch een situatie ontstaan waar er tussen verschillende huishoudens niet voldoende afstand wordt gehouden, help elkaar hier dan aan te herinneren of meld het bij één van onze medewerkers.

Ik heb tijdens mijn bezoek vragen over de coronamaatregelen? Kan ik tijdens mijn bezoek vragen stellen over de coronamaatregelen?
Indien je tijdens je bezoek algemene of specifieke vragen over de coronamaatregelen hebt, spreek dan een van onze medewerkers aan. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ik heb voor de coronacrisis een kaartje gekocht voor een concert in het najaar. Stel dat dit concert doorgaat, kan ik dan met mijn kaartje naar binnen als mijn kaartje niet op naam staat?
Kaartkopers ontvangen voorafgaand aan het concert meer informatie per email. Indien er wijzigingen zijn in het ticketbeleid, worden kaartkopers hier per email over geïnformeerd.


Ondanks dat wij ons aan de adviezen en regels vanuit de overheid houden, bestaat het risico op overdracht van het coronavirus, zeker in een omgeving waar veel mensen samenkomen. Houdt hiermee rekening als u de keuze maakt om AFAS Live te betreden, het betreden van AFAS Live geschiedt op eigen risico. 


Alvast bedankt voor de medewerking en hopelijk tot snel in AFAS Live!
Alleen samen kunnen we concerten mogelijk maken.Meer

De Nederlandse overheid heeft een aantal extra maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. De gemeente Amsterdam heeft daarbij besloten dat AFAS Live geen uitzondering krijgt en maar 30 bezoekers mag ontvangen. Dit geldt voor de komende drie weken.

De afgelopen periode hebben wij héél hard gewerkt aan een coronaproof-setting in AFAS Live. Stap voor stap weer opbouwen en veiligheid staat daarbij op nummer één. Zo is er een branche breed 1,5 meter-protocol doorgevoerd en zetten wij maar 20% van onze capaciteit in. Onze ventilatiecapaciteit voldoet aan alle eisen. Ook zijn er onder andere duidelijke looprichtingen, extra hygiënemaatregelen, een gezondheidscheck geïmplementeerd en zijn de contactgegevens van alle bezoekers bekend.

Nu zijn wij weer terug bij af. Sommige concerten zijn al geannuleerd of verplaatst. Voor de overige concerten zijn we samen met de organisatie aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Zodra een concert niet door kan gaan is ons doel om het evenement te verplaatsen naar een alternatieve datum. Als hier meer informatie over bekend is worden kaartkopers direct op de hoogte gesteld per mail. Als er nog geen informatie te zien is, dan betekent dit dat het nog niet bekend is. Bekijk de actuele informatie over evenementen in de agenda.

Ga je binnenkort naar een evenement dat wij organiseren, of ben je nieuwsgierig naar de maatregelen die we nemen? Dan vragen we je om, naast rekening met elkaar te houden en je gezond verstand te gebruiken, de onderstaande maatregelen goed door te lezen en na te leven:


·  We vragen bezoekers thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn;
·  Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vragen onze bezoekers dit ook te doen. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent van de meest actuele richtlijnen, kun je het beste kijken op www.rijksoverheid.nl/coronavirus
·
AFAS Live is betrokken geweest bij het schrijven van het “Protocol verantwoord evenementen maken i.v.m. COVID-19 – Evenementenlocaties”. Wij werken ook conform dit door de evenementenbranche geschreven protocol. Het protocol is hier te vinden;
·  Op basis van de RIVM richtlijnen worden tickets op naam verkocht;
·  Als huishouden is het mogelijk 2 of meer stoelen te kopen. Personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, met uitzondering van jongeren tot 18 jaar onderling, dienen afzonderlijke stoelen te kopen;
·  We vragen bezoekers te allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot bezoekers van buiten hun huishouden, met uitzondering van jongeren tot 18 jaar onderling;
·  Om aan de regels van de Rijksoverheid te kunnen voldoen, wordt er aan de deur een gezondheidscheck uitgevoerd. Op grond hiervan is het mogelijk dat toegang wordt geweigerd;
·  Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vinden er vooralsnog alleen concerten plaats met zitplaatsen. Je wordt verzocht om op je zitplaats te blijven;
·  In de zalen zijn looproutes aangegeven, wij vragen bezoekers deze routes te volgen;
·  Wij vragen bezoekers altijd de instructies van het aanwezige personeel op te volgen;
·  Er zijn geen kluisjes en garderobefaciliteiten. Het is mogelijk om jassen en tassen mee de zaal in te nemen. Let op: het standaard tassenbeleid geldt nog steeds, dit houdt in dat alleen tassen van maximaal A4 formaat en 10 cm dik zijn toegestaan. Er is geen inbewaringname aanwezig om je spullen op te bergen;
·  De rookruimtes zijn gesloten. We raden je aan hier voorafgaand aan het concert rekening mee te houden, het is namelijk niet mogelijk om na binnenkomst weer naar buiten te gaan om te roken;
·  Het is enkel mogelijk om contactloos te betalen.

 

De concertervaring zal anders zijn dan wat je gewend bent. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden leggen we je graag uit wat de grootste veranderingen zijn:
·  Het is vooralsnog alleen mogelijk om zitplaatsen aan te schaffen, er worden geen staanplaatsen verkocht. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen;
·  Tickets worden enkel op naam verkocht;
·  Meezingen is niet toegestaan (update 1 juli 2020, kijk voor actuele informatie op Rijksoverheid.nl);
·  De garderobes en rookruimtes in de zalen zijn gesloten;
·  We vragen bezoekers de aangegeven looproutes (eenrichtingsverkeer) op te volgen;
·  Het is mogelijk tijdens de show naar het toilet of naar de bar te gaan, maar we verzoeken bezoekers zoveel mogelijk op hun zitplaats te blijven;
·  Het is enkel mogelijk om contactloos te betalen.

 

We vragen je begrip en hopen je snel te verwelkomen bij een van onze concerten! Alleen samen kunnen we concerten mogelijk maken.


Vraag & Antwoord

Hieronder geven we je graag antwoord op de meest gestelde vragen.

Is het mogelijk om staanplaatsen te kopen?

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vinden er vooralsnog alleen concerten plaats met zitplaatsen. Staanplaatsen zijn niet beschikbaar.

Is de bar open?

Ja, de bar is bij aankomst in de zaal en tijdens de show open. Het kan per show verschillen hoeveel bars er geopend zijn.

Is de rookruimte open?
De rookruimtes in de zalen zijn gesloten. We raden je aan hier voorafgaand aan het concert rekening mee te houden, het is namelijk niet mogelijk om na binnenkomst weer naar buiten te gaan om te roken

Is de garderobe open?

De kluisjes en garderobes zijn gesloten. Het is mogelijk om jassen en tassen mee de zaal in te nemen. Let op: het standaard tassenbeleid waarbij een tas maximaal een A4 formaat is en niet dikker dan 10cm, geldt nog steeds. Daarnaast proberen we contactmomenten zoals een tassencontrole, tot het minimum te beperken, daarom verzoeken we je vriendelijk ook kleine tassen thuis te laten. Er is geen inbewaringname aanwezig om je spullen op te bergen.

Mag ik tijdens de show opstaan om naar de bar of het toilet te gaan?

Het is mogelijk om tijdens de show naar de bar of het toilet te gaan. We vragen je wel dit zo min mogelijk te doen, en wanneer je dit doet de aangegeven looproutes op te volgen en 1,5 m afstand te houden tot medebezoekers en personeel.

Zit er voldoende afstand tussen zitplaatsen?

Door 2 stoelen vrij te houden tussen twee verschillende huishoudens en 1 rij voor en achter helpen wij je 1,5 meter afstand te kunnen houden.

Als ik naar de bar of het toilet ga, is er dan genoeg ruimte om op een verantwoorde manier andere bezoekers te passeren?

Om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier je medebezoekers kan passeren, hebben we looproutes aangegeven waarin eenrichtingsverkeer plaatsvindt. We vragen bezoekers daarom de aangewezen routes te volgen, elkaar verstandig te passeren en elkaar zowel in rijen als in de rest van de zaal de ruimte te geven. Omdat de zaal momenteel een zeer lage capaciteit heeft dan normaal, is er meer ruimte waardoor het makkelijker is om afstand te houden. Uiteraard zorgen we er allemaal samen voor dat we weer naar concerten kunnen gaan en hebben we daarom ook de medewerking van onze bezoekers nodig.

Mag ik meezingen tijdens het concert?
Hoewel we begrijpen dat het misschien lastig is, is het helaas niet toegestaan mee te zingen tijdens concerten (update 26 juni 2020). Laten we ons enthousiasme voor de artiest en de muziek tonen door luid te applaudisseren! Kijk voor de meest actuele regels vanuit de Rijksoverheid op deze website.

Is het mogelijk cash te betalen?

Het is enkel mogelijk contactloos te betalen, er kan daarom niet met contant geld worden betaald.

Waarom worden er alleen kaartjes op naam verkocht?
Zaalkaarten worden alleen op naam verkocht vanwege de door de overheid gestelde richtlijnen rondom het coronavirus. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Ik wil graag met een vriend(in) naar een concert, mogen wij naast elkaar zitten zonder 1,5 meter afstand te houden?
Als huishouden is het mogelijk 2 of meer stoelen te kopen. Personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, dienen afzonderlijke stoelen te kopen, met uitzondering van bezoekers tot 18 jaar onderling.
Voor bezoekers in een rolstoel geldt niet de minimale afstand van 1,5m afstand tussen een bezoeker in een rolstoel en zijn/haar begeleider onderling.

 

Is de luchtkwaliteit in de zalen veilig?
Met het geavanceerde ventilatiesysteem van AFAS Live is het mogelijk om tijdens evenementen gebruik te maken van 100% buitenlucht. De lucht in het gebouw wordt meerdere malen per uur volledig ververst.
Voor ons heeft de veiligheid van de bezoekers en medewerkers de hoogste prioriteit. We houden daarom ook de actuele overheidsadviezen met betrekking tot ventilatiesystemen in de gaten en volgen deze waar nodig op.

Wordt er extra schoongemaakt?
Ja, naast extra hygiënemaatregelen zijn er ook extra schoonmaakrondes ingepland.

Mag ik met het openbaar vervoer komen?
Het is weer mogelijk om met ov naar AFAS Live te reizen, wel adviseert de Rijksoverheid om drukte en de spits te vermijden. Wij raden je dan ook aan met de auto te komen. Kijk voor de meest actuele informatie op de website van de Rijksoverheid.

Zijn mondkapjes in de zaal verplicht?
Nee, mondkapjes zijn in de zaal niet verplicht maar wel toegestaan. Let op, ook met het dragen van een mondkapje geldt: thuisblijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn.

Kan ik mijn handen wassen of ontsmetten?
Op meerdere plekken in de zalen zijn zuilen geplaatst waar je je handen kan desinfecteren.

Wat als ik in de rij moet staan?
Het kan voorkomen dat je in de rij moet staan voor bijvoorbeeld de entree of de toiletten. Door middel van signing op de vloeren helpen wij je 1,5 meter afstand van andere bezoekers  te houden. Daarnaast vragen wij je op een trap een afstand van minimaal 4 treden te houden.

Wat moet ik doen als andere bezoekers niet voldoende afstand (willen) houden?
Wij gaan er vanuit dat iedereen voldoende afstand houdt en hier wordt door onze medewerkers ook op toegezien. Mocht er toch een situatie ontstaan waar er tussen verschillende huishoudens niet voldoende afstand wordt gehouden, help elkaar hier dan aan te herinneren of meld het bij één van onze medewerkers.

Ik heb tijdens mijn bezoek vragen over de coronamaatregelen? Kan ik tijdens mijn bezoek vragen stellen over de coronamaatregelen?
Indien je tijdens je bezoek algemene of specifieke vragen over de coronamaatregelen hebt, spreek dan een van onze medewerkers aan. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ik heb voor de coronacrisis een kaartje gekocht voor een concert in het najaar. Stel dat dit concert doorgaat, kan ik dan met mijn kaartje naar binnen als mijn kaartje niet op naam staat?
Kaartkopers ontvangen voorafgaand aan het concert meer informatie per email. Indien er wijzigingen zijn in het ticketbeleid, worden kaartkopers hier per email over geïnformeerd.


Ondanks dat wij ons aan de adviezen en regels vanuit de overheid houden, bestaat het risico op overdracht van het coronavirus, zeker in een omgeving waar veel mensen samenkomen. Houdt hiermee rekening als u de keuze maakt om AFAS Live te betreden, het betreden van AFAS Live geschiedt op eigen risico. 


Alvast bedankt voor de medewerking en hopelijk tot snel in AFAS Live!
Alleen samen kunnen we concerten mogelijk maken.CORONAMAATREGELEN IN AFAS LIVE