Auto

Auto

Route info voor bezoekers

Vanaf Utrecht & Amsterdam
- Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Vanaf Amersfoort A1
- Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen
- Neem de A2, afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Parkeren in de ArenAPoort

Je kunt de auto kwijt in een van de omliggende parkeergarages in de ArenAPoort.

Parkeergarage P1 
Deze garage is gelegen in de Johan Cruijff ArenA. P1 heeft de grootste capaciteit aan parkeerplaatsen. Volg bij binnenkomst van de P1 de bordjes 'ArenA Boulevard'. Je hoeft alleen de ArenA Boulevard over te steken en je ziet de hoofdentree van AFAS Live.

Parkeergarages P4/5
Deze garages zijn gelegen in de Villa ArenA en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen via de ArenA boulevard. 

Parkeergarage P6
P6 is de dichtstbijzijnde parkeergarage en is gelegen onder AFAS Live. Deze parkeergarage heeft echter niet zo'n grote capaciteit aan parkeerplaatsen. Als je de garage binnenrijdt, volg je de bordjes 'ArenA Boulevard'. Loop de trap omhoog, dan sta je voor onze hoofdentree.

Parkeerterrein P7
P7 is in de directe omgeving van AFAS Live, op slechts een paar minuten loopafstand van de hoofdentree. Hier kun je contant of door middel van PIN ten tijden van evenementen afrekenen aan de slagboom. Volg de borden 'P-Evenement'. Ook geschikt voor hogere auto's en bussen. 


Uitrijkaarten

Je kunt bij ons een uitrijkaart kopen voor de volgende parkeerlocaties: P1, P3, P4, P5, P6, P10 en P18. Met het kopen van een uitrijkaart vermijdt je een wachttijd bij de betaalautomaat, je kunt met de uitrijkaart direct uitrijden. Deze uitrijkaarten zijn te koop bij de kassa's in de Entree & Foyer. Een uitrijkaart is de hele dag geldig en kost twaalf euro.

Wil je een uitrijkaart kopen, onthoud dan op welke parkeerlocatie de auto staat geparkeerd en geef dit door aan onze kassamedewerker. Er zijn verschillende soorten uitrijkaarten in omloop.

Extra parkeerinfo

Aangezien de Amsterdam ArenA en Ziggo Dome naast AFAS Live liggen, kan het zijn dat er tijdens (voetbal)evenementen alternatieve parkeergelegenheid wordt aangeboden. Een overzicht van evenementen in de ArenAPoort vind je hier. Kijk op onze agenda voor de actuele parkeerinformatie!

LET OP: Bij evenementen in de Johan Cruijff ArenA is het niet mogelijk om van de P1 ArenA gebruik te maken!
Nadere informatie over de parkeergarage P1 ArenA is te vinden op: de pagina P1 ArenA of www.amsterdam.nl/parkeergarages.