Belangrijke informatie Covid-19 AFAS Live klik hier

Auto

Auto

Route info voor bezoekers

Vanaf Utrecht & Amsterdam
- Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Vanaf Amersfoort A1
- Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen
- Neem de A2, afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Parkeren in de ArenAPoort

Je kunt de auto kwijt in een van de omliggende parkeergarages in de ArenAPoort. We verzoeken je niet in de woonwijken in Amsterdam Zuidoost te parkeren.


Parkeergarages P4/5
Deze garages zijn gelegen in de Villa ArenA en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen via de ArenA Boulevard. Meer informatie over P4 is hier te vinden. Voor meer informatie over P5, klik hier.

Parkeergarage P6
P6 is de dichtstbijzijnde parkeergarage en is gelegen onder AFAS Live. Deze parkeergarage heeft echter niet zo'n grote capaciteit aan parkeerplaatsen. Als je de garage binnenrijdt, volg je de bordjes 'ArenA Boulevard'. Loop de trap omhoog, dan sta je voor onze hoofdentree. Meer informatie over P6 is hier te vinden.

Parkeerterrein P7
P7 is in de directe omgeving van AFAS Live, op slechts een paar minuten loopafstand van de hoofdentree. Hier kun je contant of door middel van PIN ten tijden van evenementen afrekenen aan de slagboom. Volg de borden 'P-Evenement'.

ParkerenExtra parkeerinfo

Aangezien de Amsterdam ArenA en Ziggo Dome naast AFAS Live liggen, kan het zijn dat er tijdens (voetbal)evenementen alternatieve parkeergelegenheid wordt aangeboden. Een overzicht van evenementen in de ArenAPoort vind je hier. Kijk op onze agenda voor de actuele parkeerinformatie!