Zakelijk
AFAS Live

CNV

"Ik ben erg te spreken over de aanpak en professionaliteit van de mensen van AFAS Live. De medewerkers denken met je mee en niets is teveel." - Leendert Kieviet, Landelijk Coördinator Onderwijsacties PO-Front

Meet-up bijeenkomst CNV
Meet-up bijeenkomst, waarbij het onderwijsveld in gesprek gaat met minister Slob over de situatie in het basisonderwijs. Doel van de bijeenkomst is een inhoudelijk gesprek voeren, waarbij bezoekers (leraren, onderwijsondersteuners, schoolleiders en schoolbestuurders) hun vragen aan de nieuwe minister kunnen stellen. Reden is de situatie van het basisonderwijs, waarin te weinig geld beschikbaar is voor de aanpak van het oplopende lerarentekort, de hoge werkdruk en te lage salaris. De organisatie, het PO-Front, bestaat uit verschillende partijen die bij het onderwijs betrokken zijn: leraren, vakbonden en werkgevers. 

Leendert Kieviet over de samenwerking met AFAS Live: 
Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een inhoudelijke bijeenkomst met moderne uitstraling, professionele aanpak en goede bereikbaarheid? Dan zit je goed bij AFAS Live! Ik ben erg te spreken over de aanpak en professionaliteit van de mensen van AFAS. De medewerkers denken met je mee en niets is teveel. Prettig om snel en goed te kunnen schakelen, vooral als er tijdsdruk op zit. Als coördinator is het belangrijk te weten dat je op mensen kunt rekenen. Bij AFAS is dit zeker het geval!

Gebruikte Zalen

Welke zaal past bij mijn
zakelijke evenement

Om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen, hebben wij een aantal basis gegevens omtrent uw evenement nodig. Wij verzoeken u deze gegevens in het formulier hieronder in te vullen. Zodra wij de benodigde gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Informatie aanvragen