Zakelijk

Coronaproof setting in AFAS Live

Coronaproof setting in AFAS Live

AFAS Live is volledig coronaproof voor evenementen zodra de maatregelen dit toestaan.

Black Box Coronasetting

Black Box Coronasetting

In de Black Box kan een speciale Coronasetting geplaatst worden bestaande uit een seated opstelling voor maximaal 1.200 gasten. De stoelopstelling beschikt over voldoende ruime gangpaden en de duidelijke looproutes waarborgen de huidige 1,5 meter regelgeving. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een aanwezige set voor techniek, licht en geluid en een vast podium.

De Black Box heeft een intiem karakter, dit is mede te danken aan de indeling van de zaal. Waarbij de stoelen ten opzicht van het podium in de breedte zijn opgesteld. Er zijn geen pilaren of andere belemmeringen aanwezig waardoor iedere stoel in de zaal ongehinderd zicht biedt op het podium. De ongeëvenaarde akoestiek en slimme logistiek blijven ongewijzigd.

Meer info? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in of stuur een mail naar sales@afaslive.nl

Technische specificaties van de Black Box:
•Zaaloppervlak: +- 3000 m2
•Afmetingen: 61 x 43 m (l x b)
•Maximum aantal personen: tot 1.200 seated 

Isla Talent Stage Coronasetting

Isla Talent Stage Coronasetting

De isla Talent Stage, bekend van de vele aftershows na concerten in AFAS Live, kan worden ingericht als locatie voor intieme concerten en evenementen. In deze sfeervolle huiskamer treft u een samenspel aan tussen de artiest of band op het podium en ongeveer 100 gasten in de zaal. In deze setting in de isla Talent Stage wordt gebruik gemaakt van de vaste licht- en geluidset, het scherm en de beamer. Daarnaast beschikt de stoelopstelling over voldoende ruime gangpaden en de duidelijke looproutes waarborgen de huidige 1,5 meter regelgeving. 

De isla Talent Stage is in de sfeervolle huiskamer setting eveneens een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Door de aanwezige faciliteiten zoals beamer, scherm en geluidsinstallatie kan de boodschap comfortabel worden overgebracht. De combinatie met gebruik van de Vide biedt volop mogelijkheden voor de catering van bijvoorbeeld ontvangst, lunch of een borrel. 

Meer info? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in of stuur een mail naar sales@afaslive.nl

Technische specificaties van isla Talent Stage:
•Zaaloppervlak: 500 m2
•Afmetingen: 38 x 20 x 44 m
•Hoogte: 10,8 m
•Aantal personen: 100 seated

Maatregelen binnen AFAS Live

Maatregelen binnen AFAS Live

Zodra er weer evenementen kunnen plaatsvinden willen wij het risico op de verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Hierdoor kunnen er extra maatregelen worden getroffen. Zo kan je bijvoorbeeld op meerdere plekken in AFAS Live je handen desinfecteren.

button-coronamaatregelen.jpg#asset:6690

Uw gegevens
Het evenement