Belangrijke informatie Covid-19 AFAS Live klik hier

isla Talent Stage

isla Talent Stage
isla Talent Stage

isla Talent Stage

Wat misschien nog niet iedereen weet, is dat er in AFAS Live meerdere zalen zijn. Naast de grote concertzaal beneden, bevindt zich boven een kleinere zaal die ruimte heeft voor zo’n 750 bezoekers. 

Sinds begin 2019 heet deze ruimte de isla Talent Stage en biedt het een podium voor opkomende, talentvolle Nederlandse artiesten. 

Laat je horen!

De isla Talent Stage dankt haar naam aan het merk isla pastilles dat als doel heeft alle stemmen en kelen in Nederland te verzorgen en beschermen zodat iedereen zich kan laten horen.

Voor beginnende artiesten in Nederland is het niet altijd even gemakkelijk om zich te laten horen. AFAS Live en isla pastilles hebben daarom de handen ineen geslagen om talentvol Nederland een podium te bieden op de isla Talent Stage in AFAS Live. Na afloop van (bijna) elk regulier concert vindt er in de isla Talent stage een aftershow plaats waar Nederlands talent een optreden verzorgt. Zo krijgt de avond van de concertbezoeker een leuke afsluiter en krijgen beginnende artiesten de kans om zich aan een groter publiek te laten horen. 

Luister hier de Spotifylijst, gemaakt met alle artiesten die ooit bij ons in de aftershow stonden!