dance4life

dance4life

dance4life

dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. En dat is hard nodig. Wereldwijd leven ongeveer 5 miljoen jonge mensen met hiv en elke dag komen daar nog zo'n 3000 bij. Tijd om in actie te komen dus! dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Uit onderzoek van UNAIDS blijkt namelijk dat slechts 34 procent van alle jongeren de benodigde informatie over hiv en aids heeft.

AFAS Live supports dance4life

AFAS Live steunt dance4life door de opbrengst van overgebleven en gedoneerde munten van bezoekers aan dance4life te schenken. Deze donaties dragen bij aan het mogelijk maken van de dance4life scholenprojecten over de hele wereld. Dankzij AFAS Live, haar bezoekers en personeel kan dance4life nog meer jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids geven en hen leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen.

Dus mocht je als bezoeker nog munten over hebben en wil je doneren aan dance4life? Lever dan je munten in bij de zuilen in de hoofdentree.

Voor meer informatie klik hier.