AFAS Software

AFAS Software

AFAS Software

Sinds 1 januari 2017 is AFAS Software naamgevend sponsor van de locatie die in 2001 haar deuren opende als Heineken Music Hall. Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software, gevestigd in Leusden, ontwikkelt bedrijfssoftware met oog voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Door de flexibiliteit van de software die volledig af te stemmen is op branchespecifieke bedrijfssituaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties uit een grote variëteit aan branches. AFAS Software ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. 

Over het partnerschap met AFAS Live zegt AFAS CEO Bas van der Veldt: "Net als sport en theater is muziek pure emotie, mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Muziek verbindt. Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen". Daarom sluit AFAS Live naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater; andere locaties die gesponsord worden door AFAS Software.

Meer informatie